Cellotec Terrasvloer

Offertes aanvragen

U bent op zoek naar een offerte voor terrasvloer in uw regio. U hoeft alleen het formulier in te vullen, en u zult direct uw terrasvloer offerte ontvangen.Terrasvloer

Terrasvloer Breda

Als je een terrasvloer in je tuin wilt laten leggen, denk dan eens aan een steentapijt. Veel mensen laten steentapijten tegenwoordig al binnen in huis leggen.

Maar steentapijten zijn ook bijzonder goed geschikt als terrasvloer buitenshuis. Een steentapijt geeft je terras namelijk een moderne uitstraling. Een steentapijt bestaat uit talloze zeer kleine steentjes die bij elkaar worden gehouden door hars. Zo vormen de lbredae kleine steentjes samen één geheel als steentapijt. Buitenshuis gaat dit net even anders dan binnenshuis.

Wanneer steentapijt binnenshuis wordt gelegd, wordt er Epoxy gebruikt als de hars. Buitenshuis wordt hiervoor echter een speciale soort lijm gebruikt als bindmiddel voor het steentapijt.

Cellotec Terrasvloer

U bent op zoek naar offertes voor terrasvloer in uw regio. U hoeft alleen het formulier in te vullen, en u zult direct uw Offerte ontvangen

Offerte aanvragen